dissabte, 17 de novembre del 2007

Bola de drac Z: The movie

Amics i amigues, ja la tenim aqui!

Per fi s'han decidit a fer una pelicula amb una mica cara d'ulls sobre la millor seria de tot el mon mundialment mundial: Al salir de classe! Ah no... Bola de drac! ;-p

Fins ara s'havien sentit molts rumors de que es faria una pelicula, i fa anys se'n va fer una que deixava molt que desitjar. (si os hi fixeu la paraula desitjar es un link sobre on podeu fer click. Se que es obvi pero tinc molts lectors novatos :).

El productor es un señor que es diu Stephen Crow, que ja ha produit varies pelicules d'aquest caliu (Shaolin soccer, per exemple) i el director el aclamat i tambe criticat James Wong (Destino final).

Sincerament em moro de ganes de veure la pelicula, esperant que no sigui un "refrito" d'aquells que Hollywood esta tan acostumat a donar-nos, i que ens empassem sense ni tan sols pensar si val la pena (ara mateix me ve "in mi mine" la pessima Spiderman).

El reparto de moment es bastant secret, tot i que es coneix qui fara de Goku i qui fara de Satanas Cor Petit. L'elegit per fer de prota sera Justin Chatwin i per representar al Namekia i ser pintat de verd tenim a James Marsters. Tambe s'ha parlat que per fer de Yamxa podrien agafar a Ando (el company de Hiro a Herois), tot i que aixo nomes son especulacions.

Es desconeix la trama de la pelicula, encara que els rumors apunten a que començara a Bola de drac Z (amb l'arribada de Raditz i Vegetta). Aixo en un principi ens faria pensar amb el Satanas Cor Petit com a dolent dolent... Pero tot aixo esta per veure.

S'esta parlant que la pelicula podria estar acabada al 2008, i algunes fonts ens diuen que al 2010, aixi que de moment no ens fem ilusions. Nomes os recordo que els rumors de la pelicula van començar al 1995 (si no recordo malament).

Apart tinc que remarcar que PER PRIMERA VEGADA en la historia valdra la pena anar a veure una pelicula en catala als cinemes. Perque os aseguro que paso de veure las bolas de dragon, las alubias magicas i a Piccolo xD

Per cert, una foto del James Marsters caracteritzat com Satanas Cor Petit. Jo ho sento pero no m'acaba d'agradar... Potser es que a la foto ha quedat malament. Suposo que han fet una fotografia al actor i l'han retocat amb Photoshop fins que ha sortit aixo. Esperem que a la peli sigui mes convincent. Be, aqui el tipejo en questio:

I aqui un video que he trobat interesant. No es res "oficial" pero es un recopilatori del posible cast, fet per Fans. Alguns no tenen desperdici ^^


6 comentaris:

Neirolh ha dit...

per cert, a la dreta teniu una enquesta que m'he currat, a vere si contesteu xD

Anònim ha dit...

canalla!

Anònim ha dit...

i com et vaig dir i tacabo d dir pel msn... el sol ens iluminaria!!!



t'estimo wapooooo!!!

Anònim ha dit...

[imaginant una situacio]


mencanta bola d draac ^^

besu*

Anònim ha dit...

oix k bo! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
m'he petat la caixa amb el link akest de la paraula "desitjar" si no ho haguéssis dit no ho hagués apretat!!!
i els actors akests de la peli jajajjajajajajaj leonardo di caprio de kè avere?? XDDDDDDDDDDD
per favor! en serio ke han fet una peli amb akests actors? XDDDD


molt xaxi!! i molt currat el blog!

dewdewwwwww ^^

Anònim ha dit...

ai ai per cert l'an`nim era la betlem eh?? és k no c fer anar gaire akesta cosa XDDDD

dewwwwwwwwwwwwwwww :)